Eén adres voor verhuur van spellen voor jouw feest of event

Ben je op zoek naar een ervaren verhuurbedrijf voor spellen die jouw feest of event weten op te leuken? Reken dan op Caféspelen Vlaeminck, expert in spellen verhuur die steevast een ruim aanbod aan spellen te huur aanbiedt.

Vlaeminck_banner.jpg

Ontdek onze kwalitatieve boksbal te huur

Met een boksbal op je feest haal je meteen de kermissfeer in huis. Met zijn schreeuwerige kleuren is het echte aandachtstrekker waar menigeen zich al graag eens op uitleeft of zich aan elkaar meet. Ben je op zoek naar een boksmachine? Dan vind je bij Caféspelen Vlaeminck gegarandeerd kwalitatief aanbod dat de veiligheid garandeert.  Wij bieden boksballen in diverse maten en types aan. Ze zijn heel geschikt voor op braderijen, maar vormen ook een populaire attractie voor op een honderd dagen-viering of bij festiviteiten van verschillende verenigingen.

Kom ook zo een gekke flipperkast huren

Flipperkasten zijn heel geschikt voor het bieden van uren spelplezier en slaan vooral bij de jonste generatie goed aan. Caféspelen Vlaeminck biedt dan ook diverse flipperkasten aan van het populaire merk Stern. In ons ruime aanbod flipperkasten te huur, vind je vast ook wel enkele leuke spellen waar je gasten veel plezier aan zullen beleven. Zo zijn onze flipperkasten een absolute hit voor op een honderd dagen viering of feest van een studentenvereniging, maar ook voor andere verenigingen is het vast een publiekstrekker.

Met een pooltafel huren, zit je altijd goed

Wil je zowel bij jong als oud scoren, dan doet een pooltafel het altijd goed. Poolen is namelijk één van de meest populaire biljartspellen dat iedereen aan het spelen krijgt. Heel geschikt voor tal van festiviteiten, of het nu gaat om een familiefeest of communie, maar even goed om een feest van verenigingen of bedrijven. Bij Caféspelen Vlaeminck vind je dan ook de beste pooltafels om te huren. Onze kwalitatieve pooltafels zijn van de beste merken en garanderen puur spelplezier. Ook voor andere biljartsporten kan je op ons rekenen, met onder meer ook een ruim aanbod aan tapbiljarts.

Kies voor een elektronische darts te huur

Elektronische darts spelen, is niet alleen leuk maar ook heel gemakkelijk. En je kan het zowel alleen spelen als met meerdere vrienden, familie of anderen. Met een spelletje elektronische darts worden zowel de hersenvaardigheden getraind, maar ook de concentratie en de visuele perceptie. Daarnaast is het uiteraard ook een hele leuke en sociale ontspanningsbezigheid. Dat maakt dit een gegeerd spel om te huren gaande van schoolfeesten en studentenfeesten, alsook voor verschillende feesten van verenigingen en bedrijfsfeesten.

Met een professionele tafelvoetbal huren, scoor je altijd

Ook een tafelvoetbal is een graag geziene gast op tal van evenementen en het is dan ook hét amusementsspel bij uitstek. Zowel voor privéfeesten als diverse evenementen is het huren van een kickertafel heel geschikt. Het is dan ook een geliefd spel om zowel je behendigheid als snelheid test. Je kan het daarnaast met twee of vier personen spelen en het neemt een pak minder plaats in dan een biljart of pooltafel. Dat alles maakt een kickertafel heel geschikt voor zowel evenementen voor bedrijven als voor feesten in de privésfeer. Onze tafelvoetbal tafels zijn kwalitatief zodat ze een echte meerwaarde zijn voor op je verschillende feestelijke aangelegenheden. Of je dus een schoolfeest, familiefeest, communiefeest of lentefeest in het vooruitzicht hebt, neem zeker een kijkje naar onze tafelvoetbaltafels te huur.

Reken op ons voor onze verhuur van spellen

Bij Caféspelen Vlaeminck ben je aan het juiste adres voor verhuur van spellen voor alle festiviteiten. Zo kan je bij ons steeds terecht voor verhuur van amusementsspellen die jouw feest opleuken. Kom dus ook bij ons de leukste spellen huren voor je feest. Of je nu een familiefeest of bedrijfsfeest in het vooruitzicht hebt, je kan steeds op Caféspelen Vlaeminck rekenen. Kom dus ook snel onze leukste spellen huren voor jouw feest of event en maak er een succes van, dat is gegarandeerd. Ongeacht welke spellen te huur je ook kiest, bij Caféspelen Vlaeminck kan je niet alleen rekenen op onze uitstekende kwaliteit maar ook op onze goede naservice. Zo komen onze medewerkers graag bij je langs voor de plaatsing van onze spellen te huur en staan zij steeds voor je klaar bij eventuele verdere vragen.