Op zoek naar de beste flipperkast te koop?

Een flipperkast kent een rijke geschiedenis, waarbij het spel verschillende ontwikkelingen ondergaan heeft. De evolutie van het flipperen heeft ervoor gezorgd dat het jarenlang erg populair is gebleven. Alhoewel de populariteit een bepaalde periode afnam, neemt deze nu dus terug toe. Het flipperen en de flipperkast worden opnieuw sterk gekoesterd door vele liefhebbers die de flipperkasten verzamelen en restaureren. Ook op café kunnen we van een revival spreken. De flipperkast werkt met muntinworp en is puur amusement. Het spelen op een flipperkast wordt flipperen genoemd en houdt in dat je via drukknoppen of flippers, probeert om een stalen balletje zo lang mogelijk in het spel te houden en door het raken van tagets of het volgen van trajecten tracht punten te scoren. De punten worden voor jou mooi bijgehouden op een scherm. Ben jij ook op zoek naar een flipperkast te koop? Neem dan snel een kijkje naar het ruime aanbod bij Caféspelen Vlaeminck. Wij exploiteren flippers van het meest populaire merk STERN, één van de weinige overgebleven fabrikanten.

7 tips om de beste flipperkast te koop te vinden   

Er bestaan veel verschillende soorten flipperkasten en er is dan ook een ruim aanbod. Maar hoe kan je nu de beste flipperkast kopen waar jij meest plezier aan beleeft?

Welke flipperkast vind je leuk?

Het eerste en meteen meest belangrijke punt is dat je moet bepalen welke flipperkast je echt leuk vindt. Wees hierbij voorzichtig met de meningen van anderen. Om te bepalen welke flipperkast je kopen wil, dien je dus te weten wat je nu wel en niet leuk vindt aan een flipperkast.

Uitgebreid vergelijken en testen

Maar hoe kan je nu weten wat je al dan niet leuk vindt aan een flipperkast te koop? Ga daarom vergelijken en speel op verschillende flipperkasten. De kans is groot dat sommige modellen je voorkeur zullen krijgen. Zorg dus dat je het spel al eens gespeeld hebt en je de flipperkast eventueel al getest hebt. Zo kan je weten of dit echt de flipperkast is die je wil en waar je jarenlang plezier aan beleeft.

Moeilijkheidsgraad van de flipperkast

Niet alle flipperkasten zijn gelijk. Bij sommige flipperkasten dient men vooral hoge scores te halen door veel targets te raken, terwijl men bij andere door verschillende modes dient te gaan om een doel te bereiken. En ben je op zoek naar een flipperkast te koop voor een kind, een beginner of een ervaren speler? Ook dat speelt een rol.

Speel je favoriete thema

Er zijn heel veel verschillende soorten modellen flipperkasten te koop. Misschien ben je wel fan van een bepaald thema voor je flipperkast? Ook dit kan ervoor zorgen dat je liever op een specifieke flipperkast zal spelen.

Een flipperkast te koop met mooi design

Naast het spel en het thema kan ook het uiterlijk meespelen. Zeker wanneer je met de flipperkast wil uitpakken en indruk maken. Bij ons vind je dan ook verschillende flipperkasten te koop met mooie afwerking en bijzondere tekeningen.

Wat wordt de bestemming?

Flipperkasten zijn heel geschikt voor in cafés, bedrijfskantines, verenigingsruimtes, maar natuurlijk ook voor een originele mancave. Uiteraard kan dit ook mee bepalen welke flipperkast je kopen wil. 

Neem snel een kijkje naar ons grote aanbod flipperkasten te koop of neem contact met ons op. De ervaren experten van Caféspelen Vlaeminck helpen je graag verder met raad en advies. Daarnaast is ons aanbod aan caféspelen zowel kwalitatief als divers. Naast flipperkasten bieden wij onder meer ook boksmachines en online elektronische Phoenix darts aan. Ontdek het snel! Reken op Caféspelen Vlaeminck, uw expert in spellen verhuur

Ruim aanbod flipperkasten te koop

Bekijk het bij Caféspelen Vlaeminck

Ontdek snel onze leukste spellen