Experts in caféspelen

Ontdek onze toestellen

Uw specialist

Cafespelen Vlaeminck is gespecialiseerd in het plaatsen op % van Phoenix Online Darts, KVI (Kansspelen met Verminderde inzet) Pools & Tapbiljarts, Flippers, Boxers, Kickers, Airhockey's en Videogames. Verhuur en verkoop behoren eveneens tot de activiteiten. Ben je dus op zoek naar een expert in spellen verhuur, reken dan op Caféspelen Vlaeminck voor het huren van spellen en typische caféspelen.     

Spellen huren voor jouw feest of event

Bij Caféspelen Vlaeminck ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een verhuurbedrijf voor diverse spellen. Wil jij van je feest een echt geslaagd event maken, neem dan snel een kijkje in ons aanbod. Met onze verrassende caféspelen zal jij je gasten vast en zeker entertainen. Onze bijzondere caféspelen bieden jouw feest de nodige charme en een hoge amusementsfactor voor jong en oud. Caféspelen Vlaeminck heeft altijd wel geschikte spellen te huur voor jouw feest of event die perfect in het thema passen. Wil je dus ook een leuk event organiseren, dan mogen onze spelen zeker niet ontbreken. Ontdek het snel!

Kom ook onze caféspelen huren

Caféspelen Vlaeminck is dé referentie in caféspelen. Zo kan je de beste tapbiljart of pooltafel kopen bij ons ervaren team. Of zoek je de beste flipperkast te koop? Maar ook met een kleurrijke boksmachine is plezier en competitie gegarandeerd. Daarnaast is Caféspelen Vlaeminck pionier in het leveren van online elektronische Phoenix darts. Verder bestaat ons aanbod uit stevige Air Hockey tafels en kickertafels. Kom dus zeker ook een kijkje nemen naar onze uitgebreide collectie aan tafelvoetbal te koop, want bij ons ben je aan het juiste adres om een passende voetbaltafel te kopen, of kom meteen ons volledige en diverse assortiment aan caféspelen ontdekken. Hoge kwaliteit en uitstekende service verzekerd! Ook voor kansspelen met verminderde inzet kan je steeds bij ons terecht, zowel voor een ruim assortiment als voor professioneel advies. 

Ontdek onze toestellen