Een air hockey tafel kopen of huren

Wil je een air hockey tafel kopen of huren? Dan ben je bij Caféspelen Vlaeminck aan het goede adres. Wij bieden een ruim aanbod aan air hockey tafels aan. Kom het dus ook snel ontdekken online op onze website waar je makkelijk onze verschillende modellen kan vergelijken of contacteer ons zodat wij je kunnen adviseren.

Maak kennis met air hockey

Het luchtsysteem of blower blaast lucht door kleine gaatjes over het speeloppervlak dat afgebakend wordt door een rand, de zogenaamde rail of boarding. De puck zweeft razendsnel over het speelveld van de air hockey tafel zodat je een echt ijshockey gevoel krijgt! De doelen worden gevormd door een gleuf aan weerszijden van de air hockey tafel. Met de striker of pusher probeer je de puck in het doel van je tegenspeler te kaatsen. Een spannend spel om te spelen met familie, vrienden en collega’s.

Air hockey spelen is leuk voor jong en oud

Ben je op zoek naar goede air hockey tafels, dan zijn de WIK air hockey tafels een absolute aanrader. Het zijn de beste machines in de air hockeysector. Het spreekt vanzelf dat de scores dan ook automatisch worden bijgehouden. Bovendien is het spelen van air hockey een leuk tijdverdrijf voor jong en oud. Ook een air hocky tafel plaatsen in je zaak zorgt voor de nodige animo. Of heb je een communiefeest? Dan kan je een air hockey tafel huren en de sfeer is verzekerd!

Kom goede air hockey tafels kopen of huren

Met ons ruime aanbod WIK air hockey tafels te koop en te huur bij Caféspelen Vlaeminck, zijn wij trots op hun topkwaliteit en op de inkomsten die we zo aan onze klanten kunnen bieden. Stevig gebouwd en door de jaren heen geëvolueerd naar moderne en trendy modellen die tegen een stootje kunnen. Een flinke duw? Een omgevallen cola? Geen probleem met deze stevige air hockey tafels. Een hoge kwaliteit, duurzaamheid en rentabiliteit zijn verzekerd met ons aanbod aan air hockey tafels.

Ontdek snel ons aanbod air hockey tafels  

Onze air hockey tafels zijn innovatief en geven de spelers de beste spelervaring. Caféspelen Vlaeminck biedt u zowel indoor- als outdoor modellen voor het ganse jaar rond. Wenst u een air hockey te plaatsen in uw zaak? Dan kan u een air hockey tafel huren of een air hockey tafel kopen. Ons aanbod air hockey tafels te huur, biedt onder meer keuze uit de Comix air hockey tafel, de Foldy air hockey tafel en de GameLand air hockey tafel. In ons aanbod air hockey tafels te koop, vind je onder meer de Fast track en Cosmic air hockey tafel, alsook de Foldy air hockey tafel. Contacteer Caféspelen Vlaeminck en we adviseren u de air hockey tafel die u nodig hebt! Voor het huren van spellen en dan vooral van caféspelen ben je bij Caféspelen huren aan het juiste adres, uw expert in spellen verhuur. Ben je dus op zoek naar een air hockey tafel, kom dan ons ruime assortiment aan air hockey tafels ontdekken en kies er snel jouw favoriet uit.

Welke tafel kies jij?

Bekijk het bij Caféspelen Vlaeminck

Ontdek ons ruime aanbod