Een kicker kopen of tafelvoetbal kopen

De tafelvoetbal of kicker is sinds jaar en dag een populair caféspel, en kan dan ook zeker niet in ons spelaanbod ontbreken. Kom dus ook snel onze collectie aan kickertafels of voetbaltafels ontdekken, wij bieden steeds een ruime keuze aan. Onze kickertafels en voetbaltafels zijn ideaal, zowel voor thuis, op een feest, of voor de recreatieve plaats op de werkvloer. Bij Caféspelen Vlaeminck kan je kickertafels of voetbaltafels kopen voor elke gelegenheid. Kom het ook snel ontdekken.

Ontdek onze tafelvoetbal spellen of kickers

De meeste van onze tafelvoetbal spellen of kickers hebben houten spelers en houten handvaten. Het speelveld is vervaardigd uit hoogwaardig, gezandstraald glas met duidelijke bedrukking, inclusief doellijnen en middellijn. Door de hoge kwaliteit van het speelveld, de oplopende hoeken en randen is er een uitstekend balbehoud in het speelveld. De metalen ballenbak van onze kickers of tafelvoetbal spellen is bovendien vandaalbestendig! 

Kickertafels of voetbaltafels met groot spelcomfort

De oranje kunststof competitie-ballen zijn vorm- en slijtvast. Dankzij het gezandstraalde glas hebben de spelers een perfecte balcontrole. Door de nissen in de zijwanden kunnen passeerbewegingen langs de zijkant moeiteloos worden opgevangen. De doelen hebben een ingebouwd anti-rebound mechanisme, dit voorkomt bal-terugslag bij harde doelpogingen. Het robuuste gepoederlakte onderstel zorgt voor stabiliteit zodat de kickertafel of voetbaltafel tijdens het spelen niet verschuift. Ook de rubber voeten verhogen de stabiliteit. Wil jij dus goede kickertafels of voetbaltafels huren, reken dan op Caféspelen Vlaeminck.

Plaatsing van een kicker of tafelvoetbal

Daar het speelveld van het onderstel kan worden gescheiden, kan het tafelvoetbal spel overal binnen. Als de doorgang toch smaller zou zijn dan de afmetingen van een gewone deur, kan men ook de poten demonteren. Om de kickertafel mooi pas te zetten, wordt gebruikgemaakt van de regelbare rubberen voeten. Zo kan iedereen overal volop genieten van het spelplezier van een kicker of tafelvoetbal. Voor de plaatsing kan je dus zeker ook op Caféspelen Vlaeminck rekenen, bij ons kan je steeds terecht als je een kickertafel of voetbaltafel kopen wil.

Koop een kickertafel of voetbaltafel van hoge kwaliteit

Caféspelen Vlaeminck plaatst tafelvoetbalspellen van het gekende merk Jupiter van de fabrikant JGC. De Jupiter GoldStar is de Rolls Royce uit het gamma. Deze kicker heeft zich al bewezen op competities van elk niveau. Tussen stabiliteit en hanteerbaarheid is een perfect evenwicht gevonden dat iedere speler aanspreekt. Deze tafelvoetbaltafel leent zich dan ook perfect voor professioneel en competitief gebruik dankzij de speelveldverlichting en optioneel elektronisch muntsysteem. Deze kicker wordt gebruikt in verschillende competities en vind je zowel in cafés, sportclubs en bedrijfskantines terug. De duurzaamheid, de hoogwaardige reputatie en de ultieme balcontrole maakt deze tafel compleet. Ook op zoek naar het huren van spellen voor je feest of event? Reken dan op Caféspelen Vlaeminck, de expert in spellen verhuur voor elke gelegenheid! Bij ons ben je steeds aan het juiste adres om een voetbaltafel te kopen

Bekijk onze kickertafels

Kies voor Caféspelen Vlaeminck

Bekijk snel ons ruime aanbod