Tafelvoetbal - Kicker - Home - Nieuw - Jupiter homestar

Prijs:€3060,01 € (2528,93 excl BTW)

De Jupiter HomeStar is de ideale competitie tafel om thuis te trainen. De Jupiter HomeStar heeft dezelfde kenmerken als de GoldStar maar dan in thuis uitvoering zonder muntsysteem waardoor deze echt wel de perfecte tafel is voor de competitieve of serieuze recreatieve speler welke u jarenlang speelplezier bezorgd met vrienden, familie of collega’s. Een kickertafel met ultieme balcontrole, een duidelijke speelveldbedrukking met doellijnen en middellijn. De doelen hebben een ingebouwd anti-rebound mechanisme om bal-terugslag te voorkomen. De verchroomde stangen met hoge slagvastheid en belastingsweerstand maken deze sjotter compleet.


Speelveld
houten spelers en houten handvatten
verhoogd speelcomfort door de nissen in de zijwanden. Passeerbewegingen langs de zijkant van het speelveld kunnen door de speler moeiteloos worden opgevangen.
verchroomde baren met hoge slagvastheid en belastingsweerstand.
speciaal vlak en gezandstraald glazen speelveld met oplopende hoeken en randen.
anti-bal-terugslagsysteem in doelen
Onderstel
robuust metaal
demonteerbare poten
regelbare rubberen voeten voor optimale stabiliteit en vloercontact
Bal
oranje competitiebal
vorm- en slijtvaste kunststof
perfect rond
Speelveldverlichting (optioneel, 254,10€ extra - 210€ excl BTW))
LED-lamparmatuur voorzien van schakelaar 

Op bestelling.

Meer informatie

Specificaties

Hoogte97 cm
Breedte132 cm
Lengte141 cm
Gewicht103.65 kg

Veel gestelde vragen over Tafelvoetbal - Kicker

Alle vermelde prijzen op de website zijn inclusief BTW. 

Interesse in het kopen of huren van onze spellen voor uw feest of event? Contacteer ons dan gerust, Caféspelen Vlaeminck is uw expert in verhuur van spellen en caféspelen

Voor de levering van het toestel wordt 1 € per km gerekend.

Er wordt een forfaitaire loonkost van 60.5 € (50€ excl BTW) aangerekend.

Voor toestellen die op verdiep moeten worden geplaatst kan er een extra kost bijkomen.

Wil jij dus ook spellen huren voor je feest of event, reken dan gerust op Caféspelen Vlaeminck als expert in verkoop en verhuur van spellen en caféspelen

Ben je op zoek naar een bedrijf voor het huren van spellen? Reken dan op Caféspelen Vlaeminck. Ongeacht je locatie en type feest, vind je bij ons altijd wel een leuk aanbod aan spellen te huur voor elk feest of event. Caféspelen Vlaeminck is gespecialiseerd in verhuur van spellen met een bijzondere aandacht voor caféspelen te huur. Je vindt ons terug in Brakel gelegen in Oost-Vlaanderen, maar uiteraard kan je onze spellen huren ongeacht je feestlocatie. Neem dus gerust contact met ons op.

Ja, alle spelletjes kunnen op free play gezet worden. Als je dus op zoek bent naar een fijne activiteit om je feestje op te leuken, neem dan zeker even een kijkje naar ons ruime aanbod spellen te huur, want bij Caféspelen Vlaeminck kan je altijd wel leuke spellen huren voor je feest of event. Met onze vele verschillende spellen te huur, maak je er altijd een geslaagd feestje van. En zet je de spelletjes op free play, dan kunnen je gasten dus ook ongelimiteerd spelen zonder aan het gebruik van munten of jetons te moeten denken. Heb je verder nog vragen over onze spellen, neem dan gerust contact op.

Heb je een feest of event in het vooruitzicht, dan wil je uiteraard dat dit geslaagd is en je gasten zich mogen amuseren. Kies daarom voor Caféspelen Vlaeminck, bij ons kan je steeds terecht om diverse spellen te huren voor een feest of event. Onze leuke spelletjes mogen niet ontbreken op jouw event. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest of personeelsfeest, een teambuilding of een feest voor vrienden en familie, onze spellen te huur zijn altijd een schot in de roos. Maar ook als je bijvoorbeeld gaat een opendeurdag of schoolfeest organiseren, is het zeker aan te raden om onze leuke spellen te huren. Kortom, welk feest je ook voor de boeg hebt, kom zeker een kijkje nemen naar ons ruime en gevarieerde aanbod aan leuke caféspelen te huur.