Ontdek onze kansspelen met verminderde inzet

Een Kansspel met Verminderde Inzet (KVI) is de opvolger van de 3.3-toestellen. Vanaf 1 augustus 2019 mogen enkel E-vergunninghouders in cafés met een C-vergunning 2 Kansspelen met Verminderde Inzet (KVI) plaatsen. Bij Caféspelen Vlaeminck kan je steeds terecht voor verschillende kansspelen met verminderde inzet. Kom de mogelijkheden dus ook snel ontdekken en neem gerust contact met ons op.

Waag je kans op onze kansspelen met verminderde inzet

Het spelen van kansspelen kan heel leuk zijn. Wil je deze spanning graag ervaren zonder te grote geldsommen in te zetten, dan zijn kansspelen met verminderde inzet een echte aanrader. Alles draait om het ervaren van kansen, zonder de druk van hoge inzetten te voelen. Met onze kansspelen met verminderde inzet geniet je van een scala aan spannende spellen. Of je nu een ervaren speler bent of gewoon op zoek bent naar puur amusement.

Met onze kansspelen met verminderde inzet is plezier verzekerd

Om deze Kansspelen met Verminderde Inzet (KVI)te plaatsen, dient men te beschikken over gehomologeerde software en voorzien te zijn van een e-ID lezer. Zo hebben minderjarigen geen toegang meer tot deze toestellen. Met deze innovatieve investeringen wordt een strikte leeftijdsverificatie verzekerd. Zo kan je in je cafézaak mee zorg dragen voor het bieden van een veilige en gereguleerde omgeving voor het genieten van dit leuke entertainment. Caféspelen Vlaeminck helpt je hiermee met plezier verder op weg. Contacteer ons en reken op ons professioneel advies.

Wees in regel met onze kansspelen met verminderde inzet

Deze nieuwe Kansspelen met Verminderde Inzet (KVI) moeten bovendien uitgerust zijn met een GPRS-module die dagelijks de cijfers doorstuurt naar de server van de E-vergunning houder. Caféspelen Vlaeminck is houder van de vergunning met nummer E346320 en is dus in regel met de voorwaarden van de Kansspelcommissie om KVI’s te plaatsen. Voor het plaatsen van toestellen met verminderde inzet (KVI) heeft u, als cafébaas, deze vergunning nodig. Wij helpen u graag verder met de administratie en de aanvraag om deze te bekomen. Gelieve ons te contacteren voor meer info. 

Ontdek het plezier van onze kansspelen met verminderde inzet

Stap binnen in een wereld vol spanning en avontuur! Ontdek het grenzeloze plezier van onze uitgebreide selectie aan kansspelen. Wij bieden een breed scala aan spellen die voldoen aan elke smaak en voorkeur. Zo vind je in ons assortiment aan kansspelen met verminderde inzet onder meer Super Joker 2018, Super Joker 2015, Super Joker, Lucky Cards en Book of cards. Of je nu een ervaren speler bent of gewoon op zoek bent naar puur amusement, onze kansspelen met verminderde inzet bieden de perfecte combinatie van uitdaging met ontspanning, met in ons assortiment voor elk wat wils. Bovendien kan je bij Caféspelen tal van caféspelen huren. Neem hiervoor ook gerust een kijkje naar onze veelgestelde vragen rond het kopen of huren van onze caféspelen.

Welk spel kan jou bekoren?

Bekijk het bij Caféspelen Vlaeminck

Ontdek ons ruime aanbod