Darts - Elektronische darts - Cyberdine

Prijs:102,85 € (85€ excl BTW)

Hebt u een bedrijfsfeest of familiedag? Een communiefeest? Ander feestje?

Caféspelen Vlaeminck komt de elektronische darts bij u leveren en terug ophalen.

Levering 1€ per km (volgens routeplanner).

Forfaitaire loonkost: € 60,5€ (50€ excl BTW)

Langere periode huren? Kan ook, wij maken jullie graag een offerte op maat.

Wij staan ook in voor eventuele herstellingen.

 

Meer informatie

Specificaties

Hoogte222 cm
Breedte62 cm
Diepte44 cm
Gewicht90 kg

Veel gestelde vragen over Darts

Voor de levering van het toestel wordt 1 € per km gerekend.

Er wordt een forfaitaire loonkost van 60.5 € (50€ excl BTW) aangerekend.

Voor toestellen die op verdiep moeten worden geplaatst kan er een extra kost bijkomen.

Wil jij dus ook spellen huren voor je feest of event, reken dan gerust op Caféspelen Vlaeminck als expert in verkoop en verhuur van spellen en caféspelen

Organiseer jij een feest of event en ben je op zoek naar een manier om het feest op te leuken? Neem dan zeker eens een kijkje naar het aanbod spellen te huur bij Caféspelen Vlaeminck. Kies je ervoor om onze leuke spellen te huren, dan is amusement voor je gasten verzekerd. Iedereen vindt er namelijk vast wel een spelletje tussen die haar of hem aanspreekt. En afhankelijk van het type feest dat je organiseert, kan je steeds kiezen voor de best passende spellen te huur. Reken dus op het leuke spelaanbod te huur bij Caféspelen Vlaeminck en maak er gegarandeerd een leuk feest van.

Heb je een feest of event in het vooruitzicht, dan wil je uiteraard dat dit geslaagd is en je gasten zich mogen amuseren. Kies daarom voor Caféspelen Vlaeminck, bij ons kan je steeds terecht om diverse spellen te huren voor een feest of event. Onze leuke spelletjes mogen niet ontbreken op jouw event. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest of personeelsfeest, een teambuilding of een feest voor vrienden en familie, onze spellen te huur zijn altijd een schot in de roos. Maar ook als je bijvoorbeeld gaat een opendeurdag of schoolfeest organiseren, is het zeker aan te raden om onze leuke spellen te huren. Kortom, welk feest je ook voor de boeg hebt, kom zeker een kijkje nemen naar ons ruime en gevarieerde aanbod aan leuke caféspelen te huur.