Boksmachines bieden altijd amusement voor jong en oud

Caféspelen Vlaeminck levert verschillende soorten boksmachines. Een boksmachine zorgt voor puur plezier onder vrienden, want wie wordt de recordhouder en vooral wie kan dit record dan breken? Met een originele boksmachine is amusement gegarandeerd. Ga dus snel de uitdaging aan!

Wie slaat de hoogste score?

Met een boksmachine worden kracht, snelheid, reflexen en reactiesnelheid getest. Met de juiste techniek creëer je een hogere snelheid en behaal je zo ook een hogere score. Maar ook met een perfecte linkse of rechtse hoek kunnen topscores gemaakt worden. Doordat boksmachines uitgerust zijn met digitale scoretelling worden de punten eenvoudig bijgehouden. Een boksbal automaat kan metingen doen zowel voor één persoon als meerdere en zo verschillende scores met elkaar vergelijken.

Boksmachines zijn gegarandeerd amusement

Niets zo leuk als samen met je vrienden een uitdaging aan te gaan. Wie van jullie is de grootste krachtpatser en wie is er sneller dan zijn schaduw? Met een recreatieve boksmachine kunnen jullie zich eenvoudig met elkaar meten en vooral veel plezier maken. Wie behaalt de hoogste score en wordt tot de ultieme kampioen gekroond? Wie is de sterkste gast op het feestje? Op een blitse boksbal automaat wil jong en oud wel een gokje wagen. Plezier en competitie gegarandeerd!  

 

Boksmachines kunnen altijd en overal geplaatst

Een boksbal automaat is overal eenvoudig plaatsbaar. Dat maakt de toestellen niet alleen populair bij onder meer cafés en verenigingen, jeugdhuizen, bowlings en kartings. Maar ook voor events en feestjes worden ze veelal gehuurd. Of zelfs voor in de tienerkamer of een heuse mancave worden ze steeds vaker gekocht. Jong en oud bewijst zich maar al te graag eens op een boksmachine. Een boksmachine op je feestje is dan ook een echt succes. Naast de voorziening op geldinworp, kunnen de toestellen ook ingesteld worden op free-play, zodat op feestjes of beurzen ook langdurig gratis gespeeld kan worden. Onze boksbal automaten worden op percent gezet in cafés, verhuurd voor diverse evenementen of aangekocht. Aan jou de keuze.

De geschiedenis van de boksmachine

De boksmachine kent haar ontstaan op kermissen. De eerste boksbal automaten vormden er meteen een groot amusement. Via een mechaniek met wijzers kon men zien hoe hard iemand sloeg. Doorheen de jaren is de techniek erachter dan wel sterk geëvolueerd, maar het spel is uiteraard nog steeds dezelfde gebleven. Zo kregen de oude boksballen van weleer een veel moderner en opvallend design aangemeten.

Boksmachines die tegen een stootje kunnen

Caféspelen Vlaeminck biedt steeds de meest kwalitatieve en stevige boksmachines aan die dan ook tegen een fikse stoot kunnen. Zo levert Caféspelen Vlaeminck diverse kwalitatieve boksbal automaten van Kalkomat. Om deze hoge kwaliteit te kunnen bieden, zijn de modellen uitvoerig getest en gekalibreerd geweest. Onder hun populaire boksmachines vallen onder meer de Boxer Glove, de Boxer Fire, de Boxer Cube en de Comboboxer. Met de Comboboxers wordt een gewone boksbal gecombineerd met een kickbal zodat ook het betere voetenwerk aan bod komt.

Welke kies jij?

Boksmachines zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, modellen, maten, moeilijkheidsgraden, kleuren en hippe designs. Ze werken zowel met elektronische munt als met biljetproevers. De veiligheid wordt verzorgd door rubberen beschermingen. Voorzien van leuke lichteffecten of extra functies ziet je boksmachine er nog leuker uit. Bestel snel en ontdek wie de highscore zal slaan. Neem ook een kijkje naar ons brede assortiment caféspelen zoals onze flipperkasten te koop en onze online elektronische Phoenix darts. Puur spelplezier verzekerd! Wil jij ook graag leuke spellen huren voor jouw feest of event, kom dan snel een kijkje nemen naar ons ruime spelaanbod. 

Welke boksmachine vind jij leukst?

Ontdek het bij Caféspelen Vlaeminck

Bekijk ons ruim en kwalitatief aanbod