Plezier op het werk verzekerd met onze pooltafels te koop en andere spellen

Ontspanning op de werkvloer is heel belangrijk, voor zowel het welzijn als de productiviteit van je werknemers. Investeren in een fijne ontspanningsruimte voor je personeel is dan ook een aanrader.

bedrijfsfeestGeberit2022-06-102.jpg

Maar hoe richt je deze dan precies in? Een leuke loungezetel mag alvast niet ontbreken, maar ook recreatietoestellen zijn een absolute must. Hiervoor kan je rekenen op Caféspelen Vlaeminck, waar je een ruime keuze hebt aan ontspannende spelen. Zo kan je er zowel een leuke pooltafel kopen, een uitdagende kicker of tal van arcade games.

Een pooltafel kopen op maat van je kantoor

Biljarten kan altijd op veel bijval rekenen, maar poolen spreekt ook de jongere generatie aan. Wil je graag iedereen enthousiast mee aan het spelen krijgen, dan kan je bij Caféspelen Vlaeminck een passende pooltafel kopen. Wij bieden steeds een ruime keuze aan pooltafels te koop aan. Wil je graag wat advies, neem dan snel een kijkje naar onze tips om een geschikte pooltafel te kiezen of neem gerust contact met ons op.

Een kicker kopen voor spannende pauzemomenten

Een kicker tafel weet jong en oud te amuseren en vooral ook mensen te verenigen. Of je het nu met twee of met vier speelt, amusement is verzekerd. Bij Caféspelen Vlaeminck vind je ze in verschillende modellen, zodat je er vast eentje vindt die perfect past voor bij jou op kantoor. Bovendien zijn onze kickertafels overal plaatsbaar, gezien deze heel eenvoudig gedemonteerd kunnen worden. Daarnaast is uren spelplezier verzekerd, want onze tafelvoetbalspellen zijn allen van de kwalitatieve merken Jupiter en Royal Star. Kom dus ook snel een leuke kicker kopen voor op kantoor!

Arcade games kopen die je terug in de tijd brengen

Met een retro arcadekast van Arcade Games breng je de coolste retro games naar de werkvloer. Kom dus ook snel ons aanbod Arcade Games ontdekken. Caféspelen Vlaeminck biedt onder meer keuze van Arcade kasten  aan met verschillende thema's. Waar je deze speelkasten vroeger vooral in horecazaken terugvond, zijn ze intussen heel gegeerd en brengen ze niet alleen een vleugje nostalgie maar zijn ze gegarandeerd ook heel vermakelijk. Wil jij ook graag Arcade Games kopen voor bij jou op kantoor, neem dan snel contact met ons op.