Online elektronische Phoenix darts spelen

Caféspelen Vlaeminck is pionier in het leveren van de online elektronische Phoenix darts. Ontdek snel dit leuke vernieuwende spel. Daarnaast hebben we ook een ruim aanbod elektronische dartstoestellen te koop of te huur. 

Zo snel mogelijk op nul of raken van de juiste targets 

Het ontstaan van het spel dateert reeds van ver in de geschiedenis. De spelregels bij darts kunnen variëren naargelang het gekozen dartsspel. Maar doorsnee is het zo dat bij 01-games, elke speler bij de start een bepaalde hoeveelheid punten krijgt. Hierbij is het de bedoeling dat de spelers tijdens het spel zo hoog mogelijke scores gooien om hun puntenaantal zo snel mogelijk te verminderen, want wie als eerste op nul uitkomt is dan ook de winnaar. Bij het Cricket spel, moeten herhaaldelijke welbepaalde targets gegooid worden en deze sneller uit te schakelen dan de tegenstander. De speler die hierin het snelst slaagt, is dan de winnaar. Dat is bij online elektronische Phoenix darts niet anders. Bij elektronische darts hebben de pijlen echter geen metalen tip, maar een softtip. Zoals bij elk doorsnee dartsspel is het ook bij online elektronische Phoenix darts de bedoeling om triples of de bull te gooien. Wie dus als eerste het gestelde doel behaalt, heeft de hoofdprijs. 

Darts spelen is punten tellen

Voor de puntentelling is het dartbord ook bij online elektronische Phoenix darts, onderverdeeld in ringen en sectoren. Door het voorzien van de nummering op het bord, kan de speler die de techniek best beheerst winnen en dus niet gewoon wie het meeste geluk heeft bij het gooien. Bij darts spelen, zal men steeds proberen de darts in de triples-ring en de bull te gooien, omdat deze worpen de meeste punten waard zijn. Bij dartstoernooien hoor je zo ook wel vaker mensen honderdtachtig roepen. Dat is meteen ook de hoogst haalbare score die een speler kan gooien in één beurt.

 

Online elektronische Phoenix darts telt voor u  

Met de online elektronische Phoenix darts wordt darten heel eenvoudig. Een online elektronische Phoenix dartstoestel is veelal voorzien van een digitaal scorebord. Zo wordt bij online elektronische Phoenix darts jouw score dus bijgehouden en op het scherm weergegeven. Op die manier wordt het heel eenvoudig om je score te kennen. Daarnaast stelt de online Phoenix Darts jou voor welke punten je moet gooien bij jouw beurt. Met deze online Phoenix darts machine kan je niet alleen elektronische darts spelen onder vrienden,maar kan je tegelijk ook online darts spelen. De online Phoenix darts geeft je de mogelijkheid om ook online te spelen tegen spelers over de ganse wereld. Daarbij zie jij je tegenstander en zijn/haar doel, en ziet jouw tegenstander jou en je doel bij jouw beurten. Je kan zo ook tegen andere spelers in cafés met een online Phoenix Dartstoestel in België spelen. Dit wordt live weergegeven op de twee grote TV-schermen.  

Hoe kan je online elektronische Phoenix darts spelen?

Het Phoenix dartstoestel is verbonden met internet. Bij het online elektronische Phoenix Darts spel, heb je een lidkaart nodig. Deze kaart verkrijg je bij de uitbater van jouw lievelingscafé. Download gewoon de Phoenix app op je smartphone en volg de registratiestappen.

Eens je geregistreerd bent, kan je jouw lidkaart voor de kaartlezer van het toestel swipen en kan je online tegenstanders zoeken, of je kan in de app met je smartphone schudden om een code te bekomen. Dankzij je registratie wordt ook jouw speelniveau bijgehouden. Zo word je ingedeeld in een bepaalde klasse. De online Phoenix Darts houdt zowel je klasse in de 01-games als in de cricket-games bij. Zo kan je online darts tegenstanders zoeken van hetzelfde niveau.

De meest populaire online dartsspellen zijn het 501-game en het cricketgame. Ook om deel te nemen aan de competities op de online Phoenix Darts heb je een lidkaartje nodig. Zo zijn er championships en toernooien onder verschillende cafés. Wil jij ook winnen met online elektronische Phoenix darts? Contacteer snel Caféspelen Vleaminck voor dit state-of-the-art online Phoenix darts toestel voor jouw eigen zaak of lievelingscafé! Ook voor andere caféspelen ben je bij ons aan het juiste adres. Ontdek onder meer ons ruim aanbod flipperkasten te koop en boksmachines. Hoge kwaliteit en uitstekende service zijn verzekerd! Reken op Caféspelen Vlaeminck voor het verhuur van spellen voor elk feest of event

Speel online elektronische Phoenix darts

Ontdek het bij Caféspelen Vlaeminck

Koop de nieuwste versie