Phoenix darts - Online Phoenixdarts - Uniek in Belgie.

Hét toptoestel in Belgie. Zorgt voor ongeziene recettes! Het wordt door Cafespelen Vlaeminck gratis geplaatst!

Live online spelen met tegenstanders van over de ganse wereld of 'gewoon' voor een pintje of een wijntje met de vrienden. Met zijn 2 grote TV-schermen en prachtige visuele effecten is dit het neusje van de zalm.. Naast de maandelijkse CHAMPIONSHIPS, worden er ook jaarlijks inter-cafe competities georganiseerd. Uw klanten spelen ALTIJD in uw café en zien hun tegenstanders live op de TV-schermen.

Een verscheidenheid aan bekende en minder bekende spellen ... de 01 games, cricket, count-up, bull-shoot, half-it, boxer, enz. 

Cafespelen Vlaeminck geeft U graag alle info inverband met dit toestel voor Uw (stam)café in België! Aarzel niet ons te contacteren voor meer info!

top scherm : 27"  -   midden scherm : 23"

NL_Folder_Outside.pdf 

NL_Folder_Inside.pdf   

 

Meer informatie

Specificaties

Hoogte215 cm , of 251 cm met topscherm
Breedte70 cm
Diepte60 cm
Gewicht100 kg

Veel gestelde vragen over Phoenix darts

Alle vermelde prijzen op de website zijn inclusief BTW. 

Interesse in het kopen of huren van onze spellen voor uw feest of event? Contacteer ons dan gerust, Caféspelen Vlaeminck is uw expert in verhuur van spellen en caféspelen

Breedte van 70cm , diepte 60 cm hoogte min 215cm zonder topscherm, met topscherm 251cm

de  startlijn is op 248 cm 

Wil je graag spellen huren voor je feest of event, dan kan je rekenen op Caféspelen Vlaeminck. Gespecialiseerd in verhuur van spellen en dan specifiek caféspelen, kan je steeds bij ons terecht. Of je nu op zoek bent voor spellen huren in West-Vlaanderen, spellen huren in Oost-Vlaanderen, spellen huren in Antwerpen, spellen huren in Brussel of zelfs spellen huren in Limburg, bij Caféspelen Vlaeminck kan je altijd terecht. Met ons ruime aanbod spelletjes te huur, bieden wij steeds voor elk wat wils.

Zoek je leuke spellen om te huren voor je feest of event, dan biedt Caféspelen Vlaeminck je ruime keuzemogelijkheden. Zo kan je in ons brede aanbod spellen te huur vast en zeker je favoriete spellen huren om er van jouw event een echt succes van te maken. Of je nu wil een arcade spel huren, een airhockey spel huren, een biljart spel huren of een poolbiljart spel huren, een boksbal spel huren, een darts spel huren, een flipperkast spel huren, een reuze gezelschapsspel huren, een hammer spel huren of een tafelvoetbal spel huren, bij Caféspelen Vlaeminck vind je het allemaal. Ben je dus op zoek naar de leukste spellen te huur voor jouw event, neem dan zeker een kijkje bij Caféspelen Vlaeminck.