Golfbiljart - Tapbiljart - Professioneel - Classic VERHOEVEN

Prijs:6325€
  • Banden in laminaat zijdelings geschroefd.
  • Diamonds en richtpunten zijn na overleg met topspelers duidelijk benadrukt
  • Het frame is in hout
  • Verwarming met thermostaat speciaal voor deze golfbiljart ontworpen en de zijkanten perfect mee verwarmd
  • Leiplaat 5 centimeter dik
  • Muntproever 1 euro
  • 4 regelpoten
  • Speelveld 180 cm x 90 cm
  • benodigde minimum speelruimte 460 cm x 360 cm
Meer informatie

Specificaties

Hoogte73 cm
Breedte90 cm
Lengte180 cm

Veel gestelde vragen over Golfbiljart - Tapbiljart

Alle vermelde prijzen op de website zijn inclusief BTW. 

Interesse in het kopen of huren van onze spellen voor uw feest of event? Contacteer ons dan gerust, Caféspelen Vlaeminck is uw expert in verhuur van spellen en caféspelen

Voor de levering van het toestel wordt 1 € per km gerekend.

Er wordt een forfaitaire loonkost van 60.5 € (50€ excl BTW) aangerekend.

Voor toestellen die op verdiep moeten worden geplaatst kan er een extra kost bijkomen.

Wil jij dus ook spellen huren voor je feest of event, reken dan gerust op Caféspelen Vlaeminck als expert in verkoop en verhuur van spellen en caféspelen

Uiteraard! 

Stuur ons een foto van uw biljart/pooltafel en wij maken u een offerte op maat.

Wij renoveren ook volledig uw biljart.

Wil je graag spellen huren voor je feest of event, dan kan je rekenen op Caféspelen Vlaeminck. Gespecialiseerd in verhuur van spellen en dan specifiek caféspelen, kan je steeds bij ons terecht. Of je nu op zoek bent voor spellen huren in West-Vlaanderen, spellen huren in Oost-Vlaanderen, spellen huren in Antwerpen, spellen huren in Brussel of zelfs spellen huren in Limburg, bij Caféspelen Vlaeminck kan je altijd terecht. Met ons ruime aanbod spelletjes te huur, bieden wij steeds voor elk wat wils.

Zoek je leuke spellen om te huren voor je feest of event, dan biedt Caféspelen Vlaeminck je ruime keuzemogelijkheden. Zo kan je in ons brede aanbod spellen te huur vast en zeker je favoriete spellen huren om er van jouw event een echt succes van te maken. Of je nu wil een arcade spel huren, een airhockey spel huren, een biljart spel huren of een poolbiljart spel huren, een boksbal spel huren, een darts spel huren, een flipperkast spel huren, een reuze gezelschapsspel huren, een hammer spel huren of een tafelvoetbal spel huren, bij Caféspelen Vlaeminck vind je het allemaal. Ben je dus op zoek naar de leukste spellen te huur voor jouw event, neem dan zeker een kijkje bij Caféspelen Vlaeminck.

Heb je een feest of event in het vooruitzicht, dan wil je uiteraard dat dit geslaagd is en je gasten zich mogen amuseren. Kies daarom voor Caféspelen Vlaeminck, bij ons kan je steeds terecht om diverse spellen te huren voor een feest of event. Onze leuke spelletjes mogen niet ontbreken op jouw event. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest of personeelsfeest, een teambuilding of een feest voor vrienden en familie, onze spellen te huur zijn altijd een schot in de roos. Maar ook als je bijvoorbeeld gaat een opendeurdag of schoolfeest organiseren, is het zeker aan te raden om onze leuke spellen te huren. Kortom, welk feest je ook voor de boeg hebt, kom zeker een kijkje nemen naar ons ruime en gevarieerde aanbod aan leuke caféspelen te huur.

Regelmatig zijn eigenaars van een biljart verbaasd dat er witte puntjes op het biljartlaken verschijnen. Vanaf het eerste spel zal u al brandpuntjes opmerken. Dit zijn brandpunten van de bal. Als een biljartbal vertrekt heeft die een bepaalde startsnelheid - van 0 naar meer dan 30km/uur in een fractie van een seconde - waardoor er "brandpuntjes" ontstaan. De wrijvingssnelheid tussen de biljartbal en het laken kan makkelijk tot 250C° gaan!  Deze witte punten kunnen niet verwijderd worden. Zelfs als een bal stuitert kan dit al een puntje veroorzaken. Dit kan niet voorkomen worden, en is volkomen normaal. Zelfs bij een kwaliteitslaken als Simonis, is dit onvermijdelijk.