Gezelschapsspel - 4 op een rij - Reuze 4 op een rij

Prijs:42,35€ (35€ excl BTW)

Hebt u een bedrijfsfeest? Een communiefeest? Ander feestje?
Of wil je de middagpauzes in uw bedrijf aangenamer maken?

Wie kroont zich tot de 4 op een rij kampioen?

Caféspelen Vlaeminck komt de reuze 4 op een rij bij u leveren en terug ophalen.

Wordt enkel verhuurd samen met andere toestellen.

Meer informatie

Veel gestelde vragen over Gezelschapsspel

Voor de levering van het toestel wordt 1 € per km gerekend.

Er wordt een forfaitaire loonkost van 60.5 € (50€ excl BTW) aangerekend.

Voor toestellen die op verdiep moeten worden geplaatst kan er een extra kost bijkomen.

Wil jij dus ook spellen huren voor je feest of event, reken dan gerust op Caféspelen Vlaeminck als expert in verkoop en verhuur van spellen en caféspelen

Organiseer jij een feest of event en ben je op zoek naar een manier om het feest op te leuken? Neem dan zeker eens een kijkje naar het aanbod spellen te huur bij Caféspelen Vlaeminck. Kies je ervoor om onze leuke spellen te huren, dan is amusement voor je gasten verzekerd. Iedereen vindt er namelijk vast wel een spelletje tussen die haar of hem aanspreekt. En afhankelijk van het type feest dat je organiseert, kan je steeds kiezen voor de best passende spellen te huur. Reken dus op het leuke spelaanbod te huur bij Caféspelen Vlaeminck en maak er gegarandeerd een leuk feest van.

Neem dan eens een kijkje bij Caféspelen Vlaeminck. Bij ons kan je diverse spellen huren voor een feest of event zodat je er gegarandeerd een geslaagd feestje kan van maken. Onze spelletjes te huur zijn heel geschikt voor zowel bedrijfsfeesten en personeelsfeesten, als teambuildings en privéfeesten voor familie en vrienden. Met ons ruim en gevarieerd aanbod aan spellen te huur, kan je altijd wel leuke spelletjes vinden waar jong en oud zich zullen mee amuseren. Kom dus ook snel een kijkje nemen naar ons aanbod en reken op ons als je wil spellen huren voor een feest of event. Wil je graag in een thema werken of vraag je je af welke spelletjes wij zouden aanraden voor jouw event? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je steeds met plezier verder zodat jij vast en zeker een fijn feest kan van maken.