Tafelvoetbal - Kicker - Professioneel - Jupiter Goldstar

De Jupiter GoldStar is de Rolls Royce uit ons gamma. Deze kicker heeft zich reeds bewezen op competities van ieder niveau. Tussen stabiliteit en hanteerbaarheid is een perfect evenwicht gevonden dat iedere speler aanspreekt. Deze tafelvoetbaltafel leent zich perfect voor professioneel en competitief gebruik dankzij de speelveldverlichting elektronisch muntsysteem. Deze sjotterkas wordt gebruikt in verschillende competities en komt u het vaakst tegen in cafés, sportclubs en bedrijfskantines. De duurzaamheid, de hoogwaardige reputatie en de ultieme balcontrole maakt deze tafel compleet.

Speelveld

 • houten spelers en houten handvatten
 • speelveld vervaardigd uit hoogwaardig gezandstraald glad met duidelijke bedrukking incl. doellijnen en middellijn
 • speciaal vlak speelveld met oplopende hoeken en randen
 • uitstekend balbehoud in speelveld
 • doelen met ingebouwd anti-rebound mechanisme ter voorkoming van bal-terugslag
 • verhoogd speelcomfort door nissen in de zijwanden. Passeerbewegingen langs de zijkant van het speelveld kunnen door de speler moeiteloos worden opgevangen.
 • verchroomde stangen met hoge slagvastheid en belastingsweerstand.

Onderstel

 • robuust gepoederlakt metaal
 • demonteerbare poten
 • regelbare rubberen voeten voor optimale stabiliteit en vloercontact

Ballenbak

 • metalen ballenbak
 • zeer stabiel bevestigd aan het onderstel
 • vandaal bestendig

Bal

 • oranje competitiebal
 • vorm- en slijtvaste kunststof
 • perfect rond

Speelveldverlichting (optioneel)

 • Home verlichting: LED-lamparmatuur voorzien van schakelaar
 • Pro verlichting: extreem robuust en vandaalbestendig lamparmatuur met handig spiraalsnoer om de netspanning te bereiken.

Caféspelen Vlaeminck komt de tafelvoetbal volledig gratis in uw café plaatsen. Wij komen elke maand langs om de recette te verdelen via een afgesproken verdeelsleutel. Dus is enkel een win-win situatie. 
Wij staan ook in voor het onderhoud en eventuele herstellingen.

Heb je een feestje, bedrijfsevenement, …. Huur eens een kickertafel! Check onze voorwaarden in onze te huur rubriek.

Af en toe hebben we ook tweedehands kickertafels of sjotters te koop. Check onze te koop rubriek.

Meer informatie

Specificaties

Hoogte142 cm
Breedte132 cm
Lengte142 cm
Gewicht122.8 kg

Veel gestelde vragen over Tafelvoetbal - Kicker

Alle vermelde prijzen op de website zijn inclusief BTW. 

Interesse in het kopen of huren van onze spellen voor uw feest of event? Contacteer ons dan gerust, Caféspelen Vlaeminck is uw expert in verhuur van spellen en caféspelen

Voor de levering van het toestel wordt 1 € per km gerekend.

Er wordt een forfaitaire loonkost van 60.5 € (50€ excl BTW) aangerekend.

Voor toestellen die op verdiep moeten worden geplaatst kan er een extra kost bijkomen.

Wil jij dus ook spellen huren voor je feest of event, reken dan gerust op Caféspelen Vlaeminck als expert in verkoop en verhuur van spellen en caféspelen

Ben je op zoek naar een bedrijf voor het huren van spellen? Reken dan op Caféspelen Vlaeminck. Ongeacht je locatie en type feest, vind je bij ons altijd wel een leuk aanbod aan spellen te huur voor elk feest of event. Caféspelen Vlaeminck is gespecialiseerd in verhuur van spellen met een bijzondere aandacht voor caféspelen te huur. Je vindt ons terug in Brakel gelegen in Oost-Vlaanderen, maar uiteraard kan je onze spellen huren ongeacht je feestlocatie. Neem dus gerust contact met ons op.

Ja, alle spelletjes kunnen op free play gezet worden. Als je dus op zoek bent naar een fijne activiteit om je feestje op te leuken, neem dan zeker even een kijkje naar ons ruime aanbod spellen te huur, want bij Caféspelen Vlaeminck kan je altijd wel leuke spellen huren voor je feest of event. Met onze vele verschillende spellen te huur, maak je er altijd een geslaagd feestje van. En zet je de spelletjes op free play, dan kunnen je gasten dus ook ongelimiteerd spelen zonder aan het gebruik van munten of jetons te moeten denken. Heb je verder nog vragen over onze spellen, neem dan gerust contact op.

Heb je een feest of event in het vooruitzicht, dan wil je uiteraard dat dit geslaagd is en je gasten zich mogen amuseren. Kies daarom voor Caféspelen Vlaeminck, bij ons kan je steeds terecht om diverse spellen te huren voor een feest of event. Onze leuke spelletjes mogen niet ontbreken op jouw event. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest of personeelsfeest, een teambuilding of een feest voor vrienden en familie, onze spellen te huur zijn altijd een schot in de roos. Maar ook als je bijvoorbeeld gaat een opendeurdag of schoolfeest organiseren, is het zeker aan te raden om onze leuke spellen te huren. Kortom, welk feest je ook voor de boeg hebt, kom zeker een kijkje nemen naar ons ruime en gevarieerde aanbod aan leuke caféspelen te huur.