Flipper - Musique - Rush

In de jaren ’80 en ‘90, had elk café een flipperkast. Door het opkomen van de touchscreens zoals Photoplay en Silverball, alsook door de spelconsoles, zijn de flipperkasten een beetje in de vergeethoek geraakt. Maar de flipperkast is aan een revival bezig.

Caféspelen Vlaeminck komt de flipperkast volledig gratis in uw café plaatsen. Wij komen elke maand langs om de recette te verdelen via een afgesproken verdeelsleutel. Bovendien wisselen we elke 3 maand de flipperkast zodat uw klanten steeds nieuwe uitdagingen kunnen aangaan. Wij staan ook in voor het onderhoud en eventuele herstellingen.

• Speelplezier gegarandeerd!
• 5 ballen per spel
• Tot 4 spelers per spel mogelijk
• Wie haalt de hoogste score?
• Ball Save gedurende 15 sec.
• 1€ = 1 game 4€ = 5 games

Heb je een feestje, bedrijfsevenement, …. Huur eens een flipperkast!

Check onze voorwaarden in onze te huur rubriek.

Af en toe hebben we ook tweedehands flipperkasten te koop, check onze te koop rubriek.

En savoir plus

Questions fréquemment posées sur Flipper

Nous avons généralement un stock de 2 ou 3 flippers au choix.

Tous les prix mentionnés sur le site Web incluent la TVA.

La livraison de l'appareil est gratuite si le lieu de livraison se trouve dans un rayon de 20 km.

Pour les distances supplémentaires, 1 € par km sera ajouté.

Un coût salarial fixe de 60,50 € (50 € hors TVA) sera facturé.

Pour les appareils qui doivent être placés au premier étage, il peut y avoir un supplément.

Heb je een feest of event in het vooruitzicht, dan wil je uiteraard dat dit geslaagd is en je gasten zich mogen amuseren. Kies daarom voor Caféspelen Vlaeminck, bij ons kan je steeds terecht om diverse spellen te huren voor een feest of event. Onze leuke spelletjes mogen niet ontbreken op jouw event. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest of personeelsfeest, een teambuilding of een feest voor vrienden en familie, onze spellen te huur zijn altijd een schot in de roos. Maar ook als je bijvoorbeeld gaat een opendeurdag of schoolfeest organiseren, is het zeker aan te raden om onze leuke spellen te huren. Kortom, welk feest je ook voor de boeg hebt, kom zeker een kijkje nemen naar ons ruime en gevarieerde aanbod aan leuke caféspelen te huur.

Zoek je leuke spellen om te huren voor je feest of event, dan biedt Caféspelen Vlaeminck je ruime keuzemogelijkheden. Zo kan je in ons brede aanbod spellen te huur vast en zeker je favoriete spellen huren om er van jouw event een echt succes van te maken. Of je nu wil een arcade spel huren, een airhockey spel huren, een biljart spel huren of een poolbiljart spel huren, een boksbal spel huren, een darts spel huren, een flipperkast spel huren, een reuze gezelschapsspel huren, een hammer spel huren of een tafelvoetbal spel huren, bij Caféspelen Vlaeminck vind je het allemaal. Ben je dus op zoek naar de leukste spellen te huur voor jouw event, neem dan zeker een kijkje bij Caféspelen Vlaeminck.

Ja, alle spelletjes kunnen op free play gezet worden. Als je dus op zoek bent naar een fijne activiteit om je feestje op te leuken, neem dan zeker even een kijkje naar ons ruime aanbod spellen te huur, want bij Caféspelen Vlaeminck kan je altijd wel leuke spellen huren voor je feest of event. Met onze vele verschillende spellen te huur, maak je er altijd een geslaagd feestje van. En zet je de spelletjes op free play, dan kunnen je gasten dus ook ongelimiteerd spelen zonder aan het gebruik van munten of jetons te moeten denken. Heb je verder nog vragen over onze spellen, neem dan gerust contact op.