Verhoeven Magic Star

Banden in laminaat zijdelings geschroefd.
Diamonds en richtpunten zijn na overleg met topspelers duidelijk benadrukt.
Het frame is in hout.
Verwarming met thermostaat speciaal voor deze golfbiljart ontworpen en de zijkanten perfect mee verwarmd.
Leisteen: 5 centimer dik (1 deel)
Muntproever: € 1 
4 regelpoten
Speelveld: 180 cm x 0,90 cm
Prijs: € 4.900 (inclusief BTW)

 

Verhoeven Louis XIV Eik

Leisteen: 5 cm
Verwarming met thermostaat
4 regelpoten
Muntproever: € 1
Speelveld: 180 cm x 0,90 cm
Prijs: € 5.750 (inclusief BTW)

 

Steelblock

Steelblock is in de biljartwereld reeds jaren een begrip maar voor het eerst toegepast bij Golfbiljart. De banden werden verzwaard met een stalen hoekprofiel van 12 mm dikte. Het horizontale gedeelte zorgt voor een enorm krachtige sluiting van de band tegen de leisteen,  het verticale gedeelte zorgt ervoor dat de trillingen veroorzaakt door de afstoot van de bal opgevangen worden. Samen met het sterk verhoogd soortelijk gewicht van de band geeft dit een nooit te evenaren zachte en precieze afstoot.

De afwerking van de banden bestaat uit 8 mm volkern kunststof materiaal. Speciaal voor TOPgolf Steelblock gemaakt en zeer slagbestendig. Zowel de basislatten voor de rubber als de kern van de band zijn uit massief hout. Als rubber gebruiken wij de hoogste kwaliteit profiel P37, de norm voor alle Europese- en wereldcompetities biljart.

Ook aan de balklep is gedacht. Zo heeft elke TOPgolf Steelblock een aluminium achterstuk wat ervoor zorgt dat de balklep aan ieder doel een perfect gelijke hellingsgraad heeft. Nooit geen losse balklep meer die het doelen beïnvloedt.

Het frame van TOPgolf Steelblock is volledig uit staal gemaakt. Voor de bevestiging van de poten zijn maar liefst 24 bouten gebruikt met als resultaat een biljart die staat als een rots en dus nooit ‘trilt’.

Het spreekt voor zich dat dit biljart voldoet aan alle B.G.B. normen, geschikt voor competitie.

Deze tafel is steeds voorzien van verwarming met thermostaat, Simonis 300 Rapide laken en wordt geleverd met volgende toebehoren: 4 keu's + rekje, ballen Deluxe Competitie golfbiljart, krijt.

Technische details:
De aluminium toppen zijn geanodiseerd om het verkleuren en vuil worden tegen te gaan. Om het 'open spelen' van de doeltoppen te vermijden zijn deze onderaan gekarteld. Alle toppen worden langs boven bevestigd, wat het vernieuwen van het laken veel vergemakkelijkt.
- De fijn geslepen leisteen (40 mm) rust op een zwaar stalen chassis. Dit staat op stalen poten (met RVS omhulsel) om een zeer stabiel geheel te vormen.
- De verwarming met regelbare thermostaat sluit aan tot in de hoeken is gemaakt uit speciaal isolatiemateriaal om warmteverlies tegen te gaan. Dit zorgt voor een aanzienlijke energiebesparing!

Model Speelveld Buitenafmeting Nodige ruimte Leisteen
Steelblock    190 cm x 90 cm    206 cm x 116 cm    450 cm x 350 cm    1-delig 40 mm   

 Prijs: € 5 898,5 (inclusief BTW)